Ennél a tortánál kell előkészület, mert a toronynak ki kellett száradni, de persze ha az is torta lett volna,akkor természetesen nem. Én így 1 nappal előbb megcsináltam a tornyot.
Először a tetőt és a falait kellett megcsinálnom, belülről "kitömve", hogy legyen tartása a száradás alatt.
A cserepeket marcipánból csináltam, a lila két árnyalatából:
Aztán megcsináltam a kiegészítőket a toronyra, a fa és kő részeket:
Egy nap alatt tökéletesen megszilárdult, így másnap,mikor összeállítottam a tortát már nem kellett attól félnem, hogy nem tartja meg a tetőt, vagy beomlanak a falai.
A tortát fehér fondanttal borítottam, a díszítések marcipánból vannak.
Belülre fehércsokis trüffel és tejszínes-epres krém került.
A torony alá tettem 3 merevítőt, hogy nehogy belesüllyedjen a tortába.
A torony alá tettem 3 merevítőt, hogy nehogy belesüllyedjen a tortába.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése